Dulkadiroğlu İlkokulu

Telefon : 0344 502 25 55
WEB https://dulkadirogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ŞEYH ŞAMİL MAH. ALPASLAN CAD. NO 131A DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : Sabah Grubu: 07:30-12:20 Öğlen Grubu: 12:30-17:30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal gaz - kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Halk otobüsü ile şehrin her yerinden okula ulaşım vardır.
Yerleşim Yeri : Merkez Dulkadiroğlu İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez Dulkadiroğlu ilçesi
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından dört branşta eğitim verilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Bilim Fen laboratuvarı oluşturulmuş olup, öğrenciler öğretmen refakatinde burada ders işliyorlar. Bilime meraklı, çevreye duyarlı öğrenciler yetişiyor.
Proje Çalışmaları : Kitap okuma alışkanlığını artırmaya yönelik iki ayda bir kitap okumada dereceye girin öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler veriliyor. Bununu yanında iki ayda bir farklı zeka oyunlarının olduğu turnuva düzenleniyor.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : e twenneng projesi devam ediyor.